Ennyt keksi parempaakaan. ;p

Hmh. nojooh. Mitähän sitä. Teki vaan miäli tulla tänne jottain kirjottelleen,  raapustaan vaikkentiijä onko niin asiaa : )
Nonih. kuitenki kattotaampa.
hm.

Palelee, väsyttää. Enimmäkseen tota jälkimmäistä. Eilen (vai olikse toissapäivänä?) tärisin kuin horkassa. Lie mitälie. Vielä en ole sairastunut. Ainakaa.  Saattohanjohtua toki siitä että olin kyseisenä päivänä ulkona monta tuntia illanpäälle. Olin kattomassa kun kaverini oli leikkimässä Zombia kera sadan muun zombin. Eläissäni en ollu nähäny niin hauskaa näkyä : D Säikähin oikeasti ku kaveri tuli kohti ja näytti verta suusta valuvana joltain riivatulta pikkutytöltä. skottiminihame, ja epämääränen laukku olalla. hui.
Usutin vain sen pois ja naurahin että "jätä mut rauhaan".

Jooh. Mitähän muuta. Tännää ollu liikenteessä. Palijon. Mandenki kanssa puhuttiin,että ollu vähän epämääräinen olo. Hmm. Ei ossaa kuvailla. Kuitenki.

Niin palijo tullu tehtyä tännään ja periaatteessa ei niinkään.
Tuntuu välillä että sitä junnaa vaan paikallaan eikä saa palijoa mittään aikaan. Elämässä.
Vaikka... Sillo sitä miettii että mitä sitä Elämässään muuttais. Hmm.... Jotain. Tulevaisuus niin epämääräinen asia, möykky. Ettei siitä vielä saa kiinni, otetta. Selvyyttä. Mikä on se, mikä tulee oleva. Ennoo ennustaja mutta. Tuntuu silti että jottain hyvää... käymässä. Ehkä. Ku jaksaa oottaa... :p
Ku jaksaa.

"And if you believe in dreams
or what is more important
that a dream can come true
I will meet you"

"I know by now, that you'll arrive
by the time -
I stop waiting -

--
Hjuu.
Eli odottamista siihen asti, kunnes asioita pistää tapahtumaan. Tai - odottaa että ku tarpeeksi odottaa- tapahtuu jotain. " By the time I stop waiting..."

Joo.

Nyt tää tyttö lähtee nyt nukkumaan, ja tekkee huomenna jottai sellasta millä merkitystä. Heishan :)

t. väsynyt