Jos puhelimeen ei vastata arkipäivänä klo 24:00 jälkeen, älkää yrittäkö soittaa uudelleen. Kyllä se puhelin pärisi jo kerran, soittavat sitten takaisin kun jaksavat. Jos olet soittanut samaan numeroon jo aikaisimpina päivinä, tulisi sinun muistaa myös tällä kertaa, että kaikki ihmiset eivät pidä kännisestä puhelinherätyksestä.

Jos et ole sopinut erikseen yöllä soittavasi ovikelloa maanantain ja perjantain välisinä öinä jätä se tekemättä. Eläkä sitten säre tavaroita kääntyessäsi takaisin sinne mistä olit tulossa (jos enää muistat mistä tulit).

Kaikkiin autoihin ei ole vapaapääsyä. Joihinkin voi kysyä avaimen niin ei tarvitse mennä ikkunasta sisään. Sama pätee myös asuntoihin mennessä.

Tässä on näitä hyviä ohjeita jotka haluaisin jakaa. Jos ohjeet eivät ole tarpeeksi selkeitä voin tarkentaa niitä pyydettäessä.

Toivottavasti sinäkin Paavolan poika otit tästä opiksesi etkä enää häiritse meidän uniamme joka yö (puhelin on näes pidettävä päällä jotta herätyskello toimii). Puoli viideltä aamulla on muutenkin tarpeeksi vaikeaa herätä.

Anni