Mitäs teille kaikille kuuluu nykyään?

Täällä Opistolla on tännään itsenäisyyspäiväjuhla. Meikäläine valittiin lippuairueen etunokkaan. Käyään sankarihauvoilla ja tullaan takasin. Koko kaupunki on kuulemma ylleensä ollu kahtomassa Opiston lippuparaatia ja lehteen on kuulemma laitettu aina kuva. Toivottavasti oon Opistolle tarpeeks edustava.

Tämä syksy on ollu kyllä yhtä reissaamista. Ensi oli Kajjjaanissa mummun 80vuotis synttärit. Sitte siskon avomies sai Kajjjaanissa talosa rakennettua (teki kaikki sähkö, putki, jne. työt ite) ja sisko järjesti tuparit ni sinne oli mentävä. Viime viikonloppuna oli isän äitin 80vuotis synttärit ni piti käyä iha Mikkelissä asti.

Sillon syksyllähä uhosin että alan lukkee oikee urakalla. No sitä kesti tasan kaks viikkoo ku lukuinto lopahti mutta eelleen opiskelen tätä oikeutta. Yhestäkkää avoimen yliopiston kokkeesta en oo vielä päässy läpi mutta hätäkös tässä. En oo kuitenkaa menossa Lapin yliopistoon lukemaa oikeutta ni ei niilä kokkeilla oo nii paljoo merkitystä. Pääasia että itte saa sivistyttyä.

Ny vaan sitte joulua oottelemmaan. Joko ootte hoksannu tonttuja tai joulupukkeja? Me nähtiin Mikkelissä joulupukkeja monta ku niillä oli meijän hotellissa kokous. Yhellä joulupukilla oli korkkarit jalassa, mahtaakohan sille tulla tilauksia tänä vuonna vai onkohan se ollu tuhma?

Hyvvää itsenäisyyspäivää, joulua ja uutta vuotta teille kaikille jotka tätä blogia luette. Olkaa kiltisti!


Anni