pelletnimi-normal.jpg

Moi!

Se on Muusajuhlien aika taas! Eikös se taiteilu ole joskus jonkinlaista pelleilyä? Kuvassa on savityöni nimeltä "Katso minua, katso meitä". ;)

Uuno Hiukkakin tuli meille taas muistelemaan vanhoja kunnon taidekouluaikoja. Kyllä se Limingan taidekoulu jokaiseen jäljen jättää.

Minulla on nyt loma, ja aion keskittyä hieman taiteiluun nyt.

Keskiviikkona on tämmöistä: 

KLO 13-19 LUOVAN KIRJOITTAMISEN TEEMAPÄIVÄ
Oulun kaupunginkirjaston lainausosaston 2.krs, Piazza.
Kaarlenväylä 3, Oulu

Teemapäivässä tutustutaan kirjoitusharrastuksen mahdollisuuksiin Pohjois-Pohjanmaalla. Toimintaansa esittelevät Huutomerkki ry, Oulun kirjailijaseura ry, Pohjois-Pohjanmaan kirjoittajat, Oulun ympäristön kynäilijät, Päätalo-instituutti, Oulun Sarjakuvaseura ry sekä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto. Tarjolla on myös tietoa tulevista kirjoittajakoulutuksista.

Klo 15.30-16.30: Keskustelua kirjoittamisesta työnä ja harrastuksena. Osallistujina Pauliina Vanhatalo, Minna Kemppainen, Mirja Heikkilä ja Rea Tiirola-Tyni. Kaisa Kortekallio johdattelee. Keskustelun polkaisee käyntiin Heidi Rundgrenin runonlausunta.

Oulun kaupunginkirjasto, Huutomerkki ry

Illalla menen myös tänne ja ehkä Uunokin tulee sinne. Mitens muut? 

KLO 19 ”TERVE TAITEILIJA”
Ravintola Tuba – Food and Lounge. Mannenkatu 2, Oulu

Jukka Tervo ja Essi Kummu haastattelua valmistelevassa keskustelussa

Oulun kirjailijaseuran kirjallisuuskeskiviikkojen ensimmäinen ilta alkaa kirjailija Essi Kummun ja kirjailija, musiikkiterapeutti Jukka Tervon dialogilla, jonka aiheena on parantuminen ja eheys. Luvassa myös Jukka Tervon säveltämää musiikkia. 
Oulun kirjailijaseura.

Lopuksi sitten tänne... huh huh...

KLO 20.30 TULI&SAVU -KLUBI
Public House Pivo.
Asemakatu 21, Oulu
Runoyhdistys Nihil Interit tuo Muusajuhlille runoilijoita ja kirjailijoita. Mukana Tommi Parkko, Sirpa Kyyrönen, Pauli Tapio sekä Aura Nurmi. Musiikkia esittävät suomalais-kreikkalainen Dimi yhdessä Jesse Heikkisen kanssa sekä Iistä, Tyrnävältä ja Helsingistä ponnistava Kiikarikauppiaat. Klubilla luovutetaan myös Pakkala-palkinto, jonka jakavat Oulun kirjailijaseura ry sekä Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste. Nihil Interit, Huutomerkki ry.

 

Siinä oli vasta osa keskiviikon ohjelmasta... :D Täällä lisää ohjelmaa: http://www.huutomerkki.fi/muusajuhlat/2013/ 

 

Heidi R