Ajattelin juhlavasti teille kaikille ilmoittaa että olen jättänyt Jannen 6.10.2013. Kymmenesvuosi olisi lähtenyt käyntiin 10.10.2013..

Miten saatoinkaan olla näin sokea, tarvittiin monta monituista vuotta yhdessä ja neljän kuukauden työskentely Oulussa jonka aikana en Jannea nähnyt että tajusin miten onneton olin. Onneksi en lähtenyt jalat edellä hautaan vaan heräsin ajoissa. Siinä olisi voinut käydä huonosti, joko lentävästä tavarasta pää auki tai muuta vastaavaa.

Elämä on ollut pari päivää vähän vauhdikasta. Osotteen muutokset joka paikkaan. Kavereille ja suvulle ilmoittaminen. Tavarat jäivät kaikki Haapavedelle, ainoa joka lähti mukaan on läppäri että pystyn kirjoittamaan.

Sukulaiset ja tuttavat soittelivat ja viestittelivät että olenko kunnossa ja miten masentunut olen tilanteesta. Todellisuuteen herääminen on mahtavaa. Virtaa riittää loputtomiin. Viimeksi lapsena ajaessani punaisella kolmirattaisella pyörälläni pitkät letit hulmuten mäkeä alas ruusupuskaan olin viimeksi näin onnellinen.

 

Anni