Laitoin Aukeaan kolme runoani. Ne samat mitkä olivat jo blogikirjoituksissani. Hieman muokkarin niitä. Ainakin yhtä niistä.

Tästä pääsee lukemaan ne ja aukealaisten kommentit: Pyhä yksinkertaisuus.

Käykää myös lukemassa tämä tuttu runo, joka luettiin kivikoululla eräänä perjantaina. Muistatteko? Vai oliko se perjantai?

Kesä on romantiikan ja hömpän aikaa. Jos haluatte tutustua laadukkaisiin romanttisiin viihdekirjoihin, kannattaa tutustua Hömpän helmiin.

Törmäsin myös sattumalta blogiin nimeltä Sinut minä tahdon, jota ylläpitää hömpän kirjoittaja. Sieltä löytyy paljon hyviä linkkejä liittyen kirjoittamiseen! Katso esimerkiksi linkki Kirjailijaksi? 

Reginan novelliohje on mielenkiintoinen. Siellä opetetaan juuri päinvastoin kuin meille koulussa opetettiin.
 
- Muista tunteet. Voimakkaita tunteita ja niiden ilmaisuja. Uhmaavia päätöksiä ja rajuja tekoja.
- Ei ulkokohtaista kerrontaa. Yritä päästä sisälle henkilöidesi tajuntaan.

Mutta kyse onkin täysin erilaisesta tyylistä, mitä me opeteltiin viime vuosi. Me opimme kirjoittamaan proosaa. Reginaan kirjoitetaan viihdettä. Sillä on täysin omat sääntönsä ja kaavansa. Nyt mukava tutkia erilaisia tekstejä, kun on saanut työkalut sitä varten. Sen vasaran ja kirveen.

Ai niin. Jos kirjastoon olette menossa, menkää etsimään lehtihyllyltä Elämäntarina-lehti numero 2/2007. Siinä on mukana Essin, Marjaanan ja minun kirjoitukseni. On siinä Essin kuvakin. Muita kuvia ei mahtunut mukaan (siis minusta tai Marjaanasta).

Heidi