Huo.
Olipa se yhtä tyhyjän kanssa. Kaakkurissa käynti. Kävin siellä, ihan ovella saakka, paikan päällä. Vaikka olin jo myöhässä puoli tuntia, melekeen. Halusin silti päästä, oli olo vaikka mikä. Juoksin loppumatkan ja siellä selevisi ettei tunteja ole. Kökkö. (Niihä se kyllä oli, ei vaan muistanut.... ehhe.) Hoono muisti, mikä hoono muisti.

NIIN, asiaa!
Puhun siis tässä tappauksessa eräästä Improvisaatio/teatterikurssista, jonka aloittelin tässä ihan vastikään :)))
HELEIII : )  Vihdoin. :P Elämäää.
Olen haaveillut tästä, siellä käymisestä ja sellasen harrastuksen alotuksesta jo vaikka kuin :))) JA NYT- PÄÄSIN! Heleiii :P Ittestähä se oli vaan kiinni hehhe:)

Ja lissää oon kuulkaas tulossa ;))!

Niih. Aloittelen tässä myöski pikkuhilijaa (eiku nyt!) jonki sortin Laulu, Tanssi, Esiintymis, ja ihan_oikeeta teatteriharrastusta :)))) Hehhe. YM. :P
Sellaiset asiat näin mm. ovat olleet jo kaauuuuan tän tyttösen haaveena......Että.... ehhe...
Pääsis essiintymään : )))))
Muodossa tai toisessa.

On tullu vaan ajelehittua ja oltua niin kauan piilossa, 'hunningolla' vihasena - ettei jaksa ennää! Haluaa tehä! Haluaa toteuttaa! Haluaa suunnitella! - Ja pistää suunnitelmat, kaikkia asiat unelmat toteen! HALUAA ELÄÄ.

Jo Riittää pelkkä pelossa piilossa oleminen, ajatuksissa eläminen, ympärivuorokautinen unelmissa haahuilu - eikä niiden toteuttaminen. AIKA TEHÄ KONKREETTISIA PÄÄTÖKSIÄ. PERKELE. OMAN ELÄMÄN - Ja kaiken muunki suhteen
:P
"Eikä jäähä rannalle ruikuttamaan, ku elämä mennee ohi..."
Tuntuu muutenki että alakaa jo pikkuhiljaa kyrsiä ku on nii paljo kaikkea, mitä o halunnu toteuttaa! Kaikkea ihan kaikkea. Elämässä ylipääsä. Ja huomaa että aika kulkee sun ohitte etkä sää tee mittään asialle. Se on paha.
Mutta! NYT- on aika ottaa ittensä ja menetetty aika kiinni! : D Ja aloittaa........uudestaan :)))) Alusta.
Mahollisuuksia on, ja aina on. Sen huomannut olen . Nyt vain- Miun aikani ja Mun tilaisuuteni napata se! Eikä päästää irti koskaan :))

Ehtin läpi kaikki maholliset paikat ja käyn lävitte niin kauan, että saan sen mitä tarvihen. Eikä yhtää sen enempää. ei vähempää! :P (vaan juuriki sen verra mitä tarvihen ;) Muuta haluu en.