En ole tässä ilmoitellut itsestäni taas moneen kuukauteen. Jos rehellisiä ollaan, en ole kirjoittanut pitkään, pitkään aikaan. Vaan joulunpyhillä on kautta aikain ollut minulle semmoinen erikoinen merkitys, jolloin asiat käynnistyvät, ja niin kävi myös tänä jouluna. "Kynä" käy jälleen. Saa nähdä, miten pitkälle pääsen.(hymähdys)

Joulun merkitys muuten on aikuisiällä vähentynyt vähentymistään. Lapsena se oli suorastaan taianomainen juhla, nyt pelkästään tapahtuma muiden joukossa.

Talvesta en tykkää. Lunta, kylmää, tiet jäässä ja pimeää. (puistatus) 

On valitettavaa, että tämä kirjoittamalla 2 on vajonnut nykyiseen pysähtyneisyyden tilaansa. Sekin ajoi minut nyt tietokoneelle naputtelemaan.

Kirjoittamalla 1 on ollut lamassa jo vuodet päivät, ja siihen vaikuttanee etupäässä se, ettei taidekoululla ole kahteen vuoteen ollut kirjoittajille omaa linjaa. Ja epäilen, tuleeko semmoista koskaan enää olemaankaan.

Kakkosen puolella taitavat ne viimeiset päivitykset olla minun.

Aiemmin olin suunnitellut pistää tänne joitakin tekeleitä, mutta vanhoista kansioista ei tahtonut löytyä mitään mainittavaa saati työstämisen arvoista, kun niitä taannoin haeskelin. Kaavailin jopa joulukalenterin tapaista. Sekin kuivui kokoon ideoiden puutteessa. (paheksuva hymähdys)   

Ainut henkireikä pohjoiseen ovat olleet nuo sarjislinjan videot youtubessa, joskaan ei niitä ihan jatkuvalla syötöllä ilmesty. Nykyisiä oppilaita en tunne kuin joitakin nimeltä, jotka syystä tai toisesta jossain yhteyksissä toistuvat.

Parempaa uutta vuotta varrotessa

Uuno Hiukka