Tulipaha mielee notta mitenkäs Uunolla ja muilla blogin lukijoilla on joulun alus mennynnä? Joko on lahajat ja ruuvat hankittuna, joululauluista saatu tarpeekseen ja herätyskello asetettu ilimottamaa ku Lumiukko-piirretty alkaa?


Kö pääsin etellisestä työpaikasta ni aattelin notta ny asetun oekee mukavasti sängyn pohojalle, luen hyviä kirjoja ja naotin. Van mitä sitä tyhjää. Menin saamaan työpaekan. Ja oekeen mukavan sellasen. Mutta kö siittei saa penniäkkää ni se on vähä niikö jäissä tämä homma. Jos rahotus suahaan kuntoon ni musta tullee Kajjjaanin Hokin tievottaja. Kerrassaa unelma pesti tällaselle kajjjaanilaeselle jääkiekkofanille. Yhen artikkelin tein jo. Oli nii suuri Kärppä-legenda että ihan pakko. Tässä osote artikkelliin:

http://hokki.fi/viuhkola-etenee-peli-kerrallaan/

Ja ny tiijän miltä tuntuu ku joku laenaa ommaa tekstiä. Se on aekasta ristiriitasta. On toesaalta nii voettaja ku vaa olla taetaa, mutta kö se on MUN teksti! Tässä osote siihe tekstiin jossa artikkelia laenatiin:

http://www.mestis.fi/index.php/mestis/uutisarkisto/item/1626-hokissa-kiekkoileva-jari-viuhkola-%E2%80%9Dt%C3%A4nne-oli-helppo-tulla%E2%80%9D.html


Mutta jokaselle tästäki blogitekstistä huolimatta oekeen ihanata jouluva ja mahtavata uutta vuotta!