Vai pittaisiko sanoa Therekismos ;)...

(ihmiset kylla hermostuu ku mia kirjoitan tanne kokajan muttah, potkikaa miua sitten :p)

Dooh, joo eipa kait siina. Ollaan oltu tassa Agia Marinassa, Haniassa nytte gaverin kaa abauttia 2 paivaa. Laskeuduttiin lentokonneella (hui, hurjaa!) tosiaanki pari paivaa sitten, elikkas torstai-iltaa klo 11. Kello aika taalla ja sialla Suomessa on sama. Outoa ku ei voi kayttaa a ja o-kirjaimia. Mudda. Nopeastikkos tahan tottuu. Olen nytten, ja istuksin taalla parhaillani erasta baari|kahvilaa, vieressa tossa livertaa joku undulaatti hakissa :D Jeph jep. Mitahan taalta|tasta paikasta voisi sanoa, muutaku Wau. Hieno :P Eikiat shiina, kaunista, runsasta, viheriaa kasvillisuutta, erikoisia puita, vakkyroita pensaita joka puolella. Janna, tihea ilma ja haju. Hyvin sakea.Viimeksi jossain tallaisessa paikassa, tai edes lahellekkaan tallaista paikka olen ollutki sitten 9 wee. Mudda. Liikenne taalla onkin sitten ihan eri juttu, se ompi ihan taulapaista. Tyypit viiltaa autoilla|mopoilla vaan menemaan ilman mittaan kasitysta noppeusrajoituksista :p Tai mahd. sellaisista. Haatyy varoa liikkeitaan, ettei alle jaa. hui. 

Hjoo. Mitahan muuta. Ollaan syoty taalla tannaan hyvvaa hampurilaista jonka ystavallinen baarimikko myolle teki :D tassa asken. Eikait shiina. Ihmiset taalla o aika flirtteja(miehet) ja huutelee autoista ja ikkunoista, jos pikkasenkaan lyhyempi hame sattuu vilahtaan :D Hjoo o. Asteita taalla on abauttia keskimaarin 20-24C. :P We are lucky :)

Midahan muuta. Ainiin, janna juttu. Taalla tullee aamulla herattya suhteellisen aikasin. Joskus klo 8-9.Riippuen|johtuen|liittyen kenties auringosta joka aikaste myas nousee :P Kaveri nousee ohtamaan aurinkoa parvekkeella yleensa klo 7 alkaen. jeb. Siivoojat saapuvat tanne jokaikinen paiva (ilmeiseti) putsaamaan ja jarjestelemaan myon hotellihuoneita. Jei.

Ollaan kayty ostoksilla mm. lahimarketissa missa on ystavallinen vanha herrasmiesmyyja. Ossaan jopa sanoa sille afgharisto. Mika meinaa kiitosta. Ihmiset o taalla yleisesti ottaen hyvin ystavallisia, ja tervehtivat hymmyilevat aina leveasti vastaantullessaan. :P Ollaan oltu hotellin turkoosin varista vetta sisaltavalla uima-altaalla(tai sen aarella) ohtamassa aurinkoa, ja jopa pulahin siihen altaaseen hieman. Hui. Meri on ihan tassa lahistolla (abauttia sata metria) ja rantaa jatkuu vaikka ja kuinka pitkaan. Aurinkoa ja lampo o pistavaa, jos kauan samassa paikassa on :P

HMudda joo. Maapas nytten lahen tasta, vois larista vaikka koko illan :P kaveri oottaa viaressa, ja miulla aiga loppuu :) Hmutta. eikiat siina. Koettakeehan parjailla siealla ystavat hyvet :)

Lisakuulumisia kirjoittelen ommaan plokiini jota kukkaan eimuista :))) ADIO...!